Látogatók

Oldalainkat 797 vendég böngészi
Úra indul a MOL - MesterM-díj

 

Kedves Hallgató!

 

Most ismét jelölheted volt középiskolai matematika, kémia vagy fizika tanárodat a MOL - MesterM - díjra, mellyel megköszönheted neki, hogy munkájával, személyiségével megszerettette veled a kémia, fizika, illetve matematika tantárgyakat, továbbá hogy szakmai felkészítéseden túl hozzásegített a műszaki/mérnöki/természettudományi pálya választásához.

 

Azon tanárok kapnak anyagi illetve erkölcsi elismerést, akik a tehetséggondozás mellett elismerten sokat tesznek diákjaik mentorálásáért, a pályaválasztásban való segítségért.

 

Mindössze annyit kell tenned, hogy jelölöd Őt a http://mesterm.mol.hu oldalon található linken 2011. április 24.-ig.

 

Szakmai zsűri értékeli a beérkezett jelöléseket, az ünnepélyes díjátadóra pedig a Pedagógusnap környékén kerül sor, ahol személyesen adhatod át tanárodnak az elismerést.

 

Neked pedig mi köszönjük meg: ha a jelölés mellett a kapcsolódó játékos kvízünkben is részt veszel, értékes okostelefont nyerhetsz.

 

Mindannyiunknak szüksége van jó tanárokra, köszönjük meg együtt sokéves nevelő munkájukat!

 

Bővebb információt a http://mesterm.mol.hu oldalon találsz. Kérdéseidet, észrevételeidet pedig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk!

 
© 2008 BME GÉPÉSZMÉRNÖKI KAR | Template by Joomla Templates